Beställning

Du lägger en order i vår webshop och väljer metod att betala. Alternativt skickar du en beställning via email till helena@broderamera.nu eller ringer oss på 08-4465300. När du lägger ordern så godkänner du också dessa villkor och vår hantering av dina personuppgifter (enligt vår integritetspolicy), det gör du genom att klicka i rutan framför texten ”Jag har läst och godkänner webbplatsens villkor”.

Orderbekräftelse

När du lagt din order så skickar vi automatiskt en bekräftelse på att den är mottagen, det gör vi för att du skall veta att allt har fungerat och din order finns hos oss för vidare hantering. Ordern hanteras därefter manuellt hos oss. När vi har kontrollerat att all information i ordern stämmer och att dina varor finns i lager så informerar vi dig om eventuella avvikelser från den information som finns på webplatsen.

Frakt och betalning

Vi sänder varorna till dig med PostNord.

Fraktkostnaden inom Sverige är alltid 55 kr.

Du kan välja att förskottsbetala med Kort, Swish eller Paypal (endast kunder utanför Sverige) eller i efterskott via Faktura. Om du har valt att betala via faktura så bifogar vi en faktura som ska betalas inom 20 dagar. Om värdet på varorna i en fakturabeställning överstiger 1.200 kr, förbehåller vi oss rätten att skicka dem mot postförskott och mottagaren betalar avgiften för detta.

Vi strävar efter att skicka beställningen inom 5 arbetsdagar, men ibland har vi inte allt material hemma och då kan det ta längre tid. I så fall hör vi av oss och meddelar detta.

Beställningar från utlandet

Vi tar gärna emot beställningar från utlandet. Då gäller särskilda villkor.

Fraktkostnad:
Europa: 150 kr
Resten av världen: 200 kr

Utlandsbeställningar skall alltid betalas i förskott med kort. När beställningen är betald skickar vi varorna med PostNord.

Tullar och avgifter kan tillkomma för försändelser över landsgränser.

Ångerrätt och reklamation

Distansavtalslagen gäller inom EU. Det innebär att du kan returnera oanvända och oskadade varor inom 14 dagar (Du kan alltså inte returnera ett påbörjat broderi). Du får själv stå för returfrakten. Reklamation av defekta eller felaktiga varor ersätts kostnadsfritt med en ny vara.

Integritetspolicy

Dina personuppgifter kommer användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

 

Maila gärna oss om du är osäker kring din beställning.
helena@broderamera.nu