Beställning

Du lägger en order i vår webshop och väljer metod att betala. Alternativt skickar du en beställning via email till helena@broderamera.nu eller ringer oss på 08-4465300. När du lägger ordern så behöver du också godkänna vår hantering av dina personuppgifter, det gör du genom att klicka i rutan för detta.

Orderbekräftelse

Vi bekräftar via mail när vi har mottagit din beställning.

Frakt och betalning

Vi sänder varorna till dig med PostNord.

Fraktkostnaden inom Sverige är alltid 35 kr.

Om du har valt att betala via faktura så bifogar vi en faktura som ska betalas inom 20 dagar. Om värdet på varorna i en fakturabeställning överstiger 1.200 kr, förbehåller vi oss rätten att skicka dem mot postförskott och mottagaren betalar avgiften för detta.

Vi strävar efter att skicka beställningen inom 5 arbetsdagar, men ibland har vi inte allt material hemma och då kan det ta längre tid. I så fall hör vi av oss och meddelar detta.

Beställningar från utlandet

Vi tar gärna emot beställningar från utlandet. Då gäller särskilda villkor.

Fraktkostnad:
Europa: 150 kr
Resten av världen: 200 kr

Utlandsbeställningar skall alltid betalas i förskott, detta gör du enklast genom att lägga en order i vår webshop och betalar med kontokort eller Paypal. För ordrar som vi får på mail eller telefon använder vi alltid Paypal. Det innebär att vi bekräftar beställningen via mail och mailar även ut en faktura. Därefter mailar vi en Paypal payment request. När den är betald skickar vi varorna med PostNord.

Tullar och avgifter kan tillkomma för försändelser över landsgränser.

Ångerrätt och reklamation

Distansavtalslagen gäller inom EU. Det innebär att du kan returnera oanvända och oskadade varor inom 14 dagar. Du får själv stå för returfrakten. Reklamation av defekta eller felaktiga varor ersätts kostnadsfritt med en ny vara.

Integritetspolicy

Dina personuppgifter kommer användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

 

Maila gärna oss om du är osäker kring din beställning.
helena@broderamera.nu